Antena Căutare

Tramvaie wi-fi la Cluj Napoca. Costa 7 milioane de euro

Primaria Cluj-Napoca va organiza o licitatie privind achizitionarea de tramvaie cu „dotari minimale”: sistem wi-fi, aer conditionat si sistem de supraveghere video, valoarea investitiei depasind sapte milioane de euro, transmite corespondentul Mediafax.



„Dorim sa cumparam garnituri de tramvaie noi cu dotari minimale, cum ar fi consum de curent cu 50 la suta mai mic decat cel de astazi, cu podea joasa, cu locatii speciale pentru carucioare pentru copii sau persoane cu dizabilitati, sistem de inregistrare video, sistem de contorizare a numarului de calatori, aer conditionat, scaune ergonomice, sistem wi-fi, pentru asigurarea unui confort sporit in tramvai. Noile tramvaie vor putea transporta intre 175-200 de pasageri"

„In aprilie-mai anul viitor sper sa dam drumul la noua linie reabilitata de tramvai pe care sa circule noile garnituri. Vom cere cinci ani de garantie pentru noile tramvaie si o durata de exploatare de minim 20 de ani"




Citeste si Jurnalul

Foto: nerinonline.com

Guvernul disponibilizeaza 1.300 de angajati din sectorul energetic... Cazul Deta: Fostul sef al Politiei a facut infarct!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x