Antena Căutare

Trebuie să le ai! Cele mai trendy accesorii

Accesoriile sunt elemente-cheie în conceperea oricărei ţinute! Gândiţi-vă doar că aveţi o rochie neagră, simplă, pe care dimineaţa o învioraţi cu o curea colorată, la prânz îi adăugaţi şi o eşarfă, iar seara vă puneţi un colier de perle. Practic, aveţi 3 ţinute într-una singură.

Accesoriile sunt elemente-cheie în conceperea oricărei ţinute! Gândiţi-vă doar că aveţi o rochie neagră, simplă, pe care dimineaţa o învioraţi cu o curea colorată, la prânz îi adăugaţi şi o eşarfă, iar seara vă puneţi un colier de perle. Practic, aveţi trei ţinute într-una singură.

Dar aceasta este reţeta clasică. Una sigură, care nu vă permite să daţi greş, dar nici nu vă pune în evidenţă imaginaţia. Provocarea vine atunci când trebuie să folosiţi accesorii în trend. Da, există o modă a accesoriilor. Mai mult, există unele care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei care ţine să fie în pas cu vremurile.

Vezi AICI ce trebuie să porţi.

Dosarul Elodia e greu şi pe noul Cod Penal... O femeie gravidă şi soţul ei s-au rătăcit prin nămeţi, în judeţul Constanţa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x