Antena Căutare

Trei pasageri au ajuns la spital dupa ce s-au urcat in masina unui sofer baut

Trei pasageri de ocazie nu ajuns nici pe departe mai aproape de destinatie, dupa ce s-au urcat in masina unui sofer binevoitor, dar baut. Barbatul a pierdut controlul pe un drum acoperit cu polei, aproape de iesirea din Iasi. Masina a iesit cu viteza de pe sosea si s-a lovit puternic de un copac.

Primul echipaj de medici sosit la locul accidentului a gasit masina intr-un sant, incolacita in jurul copacului. In interior, doi oameni zaceau nemiscati. Erau constienti, dar ranile suferite in impactul violent le-au provocat dureri greu de suportat.

A fost nevoie de ajutorul unui al doilea echipaj de interventie pentru ca victimele sa poata fi urcate pe targa si apoi in ambulante. Intre timp, alti medici ii examinau pe doi dintre pasagerii care au facut autostopul, fara sa stie cat de scump putea sa-i coste. Atat ei, cat si soferul care a condus baut, au scapat cu rani usoare.

Soferul a incercat sa-si ascunda vinovatia in spatele unei defectiuni tehnice, insa a fost dat de gol de etilotest.

Pe numele barbatului s-a intocmit un dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si vatamare corporala din culpa. Victimele au fost transportate la spital pentru investigatii medicale amanuntite.

Observator Special: Tipurile de calatori care merg fara bilet in mijloacele de transport in comun... Teribilism imbibat cu alcool: Doi tineri din Dej, raniti intr-un accident, dupa s-au rasturnat cu masina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x