Căutare Live

Trei persoane, transportate la spital cu arsuri în urma unui incendiu izbucnit la un grup de sonde din judeţul Mureş

Trei persoane au suferit arsuri în urma unui incendiu izbucnit, luni, la un grup de sonde din judeţul Mureş. Una dintre victime a fost transportată cu elicopterul SMURD la UPU Târgu Mureş, celelalte fiind duse cu ambulanţe la o altă unitate medicală.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, un incendiu a izbucnit, luni, la Grupul de Sonde 110 în localitatea Sărmăşel Gară.

Incendiul a fost stins de personalul angajat de la Grupul de sonde.

Trei persoane au suferit arsuri de gradele 1 şi 2, două dintre acestea fiind preluate de echipajul SAJ şi transportate la CPU Sărmaşu.

Cea de-a treia victimă a fost preluat de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la UPU Târgu Mureş.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Pacienţii internaţi cu diferite afecţiuni la Spitalul de Boli Infecţioase din Timisoara, mutaţi la alte unităţi medicale...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri