Antena Căutare

Trei șoferi au evitat o tragedie, ieșind în șanț ca să ocolească o mașină care depășea pe contrasens. Imagini uluiioare în Tulcea

O tragedie a fost evitată doar pentru că trei șoferi au avut o prezență de spirit uimitoare. O depășire iresponsabilă, în curbă pe linie continuă, pe un drum din Tulcea a fost filmată de camera de bord a unui camion care circula regulamentar.

Mai întâi, șoferul teribilist a depășit camionul din care a fost filmată scena și, deși e linie continuă și curbă foarte periculoasă la stânga, rămâne pe sensul celălalt de mers, pentru a depăși încă un camion.

Cu toate că din față se apropie trei autoturisme, șoferul care depășea neregulamentar nu numai că nu frânează, dar nici nu se retrage pe sensul lui de mers, ci continuă să accelereze. Singura şansă a celor trei conducători auto din sens opus a fost să iasă cu maşinile pe acostament.

Raed Arafat recunoaște situaţia nu este sub control! Sistemul medical ar putea intra în colaps: "Să nu trebuiască ... Trotinete ZERO - Cea mai bună alegere în 2020...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x