Antena Căutare

Trenurile plecate din Moldova au avut intarzieri de pana la 200 de minute

Vremea rea a creat probleme si pe calea ferata. Mai multe trenuri plecate din Moldova au avut intarzieri chiar si de 200 de minute. Si asta pentru ca sinele au inghetat, iar garniturile au avut restrictii de viteza. Nemultumiti, unii calatori au asteptat nerabdatori in gari, altii in trenurile reci.

Dinspre Galati se circula pe un singur fir, intre Faurei si Buzau, si asta pentru ca o sina a crapat din cauza temperaturilor. Iar viteza trenurilor a fost restrictionata la 30-40 kilometri la ora. O veste deloc buna pentru calatorii care asteptau in gara.

Cei mai multi nervi i-au avut insa oamenii din trenurile cu intarziere. Unii spun ca au fost nevoiti sa indure frigul ore bune, iar altii n-au mai ajuns la munca. Aceeasi problema si in Constanta. Nervii calatorilor au fost intinsi la maximum.

Vremea rea nu se opreste insa aici, iar zilele si noptile geroase vor continua. Asa ca, daca aveti drum cu trenul, inarmati-va cu multa rabdare si ceva cald!

foto: Intact Images

Copil sfasiat de caini pe o pista de atletism. A ajuns la spital in stare de soc!... Se aglomereaza vamile: Romanii care muncesc in strainatate se intorc acasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x