Antena Căutare

”Trimite-i acasă, că oricum mor!” Înregistrare ȘOCANTĂ cu vorbele celui care ar fi trebuit să le sară în ajutor! Un medic a fost filmat cu o cameră ascunsă

O înregistrare realizată în spitalul din Râmnicu Sărat a stârnit controverse în mediul online, asta după ce un doctor din unitatea medicală cu pricina a afirmat fără rețineri că ”urgențele care mor” vor fi trimise acasă. 

O înregistrare realizată în spitalul din Râmnicu Sărat a stârnit controverse în mediul online, asta după ce un doctor din unitatea medicală cu pricina a afirmat fără rețineri că ”urgențele care mor” vor fi trimise acasă.

Cadrul medical a fost înregistrat în timp ce vorbea la telefon cu un superior. Înregistrarea a fost postată pe site-ul publicației locale râmnicpress.ro.

Pentru că situația financiară din spital este de-a dreptul disperată, medicul recunoaște că "(...) trimitem acasă urgențele care mor".

Conform imaginilor surprinse cu o cameră ascunsă și publicate de râmnicpress.ro, Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat "nu mai are voie să interneze" pentru că "nu mai sunt bani de la Casă" (n.r. Casa de Asigurări). În aceleași imagini, medicul poartă o discuție telefonică, cel mai probabil cu un director medical , în care se plânge de faptul că "superiorul" nu l-a apărat în cazul unei probleme medicale apărute recent în unitatea spitalicească, tocmai din cauza lipsei banilor.

În acest context este adus în discuție cazul unui pacient din satul Sălcioara, comuna Ghergheasa, care a încetat din viață la începutul lunii septembrie. Potrivit sursei citate, pacientul s-ar fi prezentat la unitatea medicală din Râmnic, iar medicii de aici, după ce l-au consultat și i-au recomandat o serie de medicamente, l-au trimis acasă, însă la scurt timp acesta a murit.

DECIZIE! Elevii merg la şcoală pe 5 octombrie, de Ziua Educaţiei! Excepţie fac cei din Bucureşti şi alte două judeţe... Poliția Română se face de râs pe Facebook.Iată ce video a postat pe rețelele de socializare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x