”Trimite-i acasă, că oricum mor!” Înregistrare ȘOCANTĂ cu vorbele celui care ar fi trebuit să le sară în ajutor! Un medic a fost filmat cu o cameră ascunsă

O înregistrare realizată în spitalul din Râmnicu Sărat a stârnit controverse în mediul online, asta după ce un doctor din unitatea medicală cu pricina a afirmat fără rețineri că ”urgențele care mor” vor fi trimise acasă. 

O înregistrare realizată în spitalul din Râmnicu Sărat a stârnit controverse în mediul online, asta după ce un doctor din unitatea medicală cu pricina a afirmat fără rețineri că ”urgențele care mor” vor fi trimise acasă.

Cadrul medical a fost înregistrat în timp ce vorbea la telefon cu un superior. Înregistrarea a fost postată pe site-ul publicației locale râmnicpress.ro.

Pentru că situația financiară din spital este de-a dreptul disperată, medicul recunoaște că "(...) trimitem acasă urgențele care mor".

Conform imaginilor surprinse cu o cameră ascunsă și publicate de râmnicpress.ro, Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat "nu mai are voie să interneze" pentru că "nu mai sunt bani de la Casă" (n.r. Casa de Asigurări). În aceleași imagini, medicul poartă o discuție telefonică, cel mai probabil cu un director medical , în care se plânge de faptul că "superiorul" nu l-a apărat în cazul unei probleme medicale apărute recent în unitatea spitalicească, tocmai din cauza lipsei banilor.

În acest context este adus în discuție cazul unui pacient din satul Sălcioara, comuna Ghergheasa, care a încetat din viață la începutul lunii septembrie. Potrivit sursei citate, pacientul s-ar fi prezentat la unitatea medicală din Râmnic, iar medicii de aici, după ce l-au consultat și i-au recomandat o serie de medicamente, l-au trimis acasă, însă la scurt timp acesta a murit.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri