Antena Căutare

Tulcea: Politist acuzat ca ar fi amenintat cu pistolul un elev de 10 ani

Un politist din Tulcea este acuzat ca ar fi amenintat cu pistolul un elev de 10 ani si l-ar fi pus sa alerge prin curtea scolii ca sa ii dea o lectie de disciplina. In fata camerelor de luat vederi, agentul a cautat refugiu dupa o soba.

Totul ar fi inceput de la o banala cearta in curtea scolii, la sfarsitul saptamanii trecute. Aflat in zona, politistul a vrut sa faca ordine. Cateva ore mai tarziu, a dat ochii cu cel pe care il considera responsabil pentru scandal. Si i-a aplicat corectia baiatului de 10 ani.

Copilul a povestit ca politistul l-a amenintat cu arma si i-a amintit ca are un baston de cauciuc. I-a spus chiar ca are trei dosare penale pe numele sau.

Dupa acest incident, copilul a prins frica de uniforma. A vazut intamplator pe strada doi agenti si a fugit pana la capatul satului. S-a ascuns intr-un pom, de teama sa nu fie impuscat.
Problemele copilului sunt mai vechi. Cadrele didactice sustin ca are un comportament dificil.

Pe langa sanctiunile pe care le risca daca abuzul asupra copilului se confirma, politistul ar putea fi pedepsit disciplinar si pentru refugiul cautat dupa un zid de teracota.


Prima banca de celule stem, inaugurata la Institutul Clinic Fundeni... Scolile din Bucuresti ar putea fi inchise pe 9 mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x