Antena Căutare

TURIȘTII riscă AMENZI USTURĂTOARE! Află ce NU mai ai voie să faci în vacanță

Turiştii care vizitează frumoasele plaje de pe litoralul italian riscă amenzi uriaşe dacă vor cumpăra produse false de la vânzătorii ambulanţi. Amenzile se ridică până la 7.000 de euro pentru cei care îşi cumpără ochelari de soare, ceasuri sau pălării contrafăcute.

Turiştii care vizitează frumoasele plaje de pe litoralul italian riscă amenzi uriaşe dacă vor cumpăra produse false de la vânzătorii ambulanţi. Amenzile se ridică până la 7.000 de euro pentru cei care îşi cumpără ochelari de soare, ceasuri sau pălării contrafăcute.

Vânzătorii au fost şi ei luaţi în vizor. Pentru ei, amenzile ajung chiar şi la 14.000 de euro. Potrivit autorităţilor de la Roma, cei care încearcă să momească turiştii cu produse false aduc un prejudiciu mare economiei locale.

România, sub cod galben și portocaliu! Când scăpăm de ploi și inundanții!... Românii au uitat de concedii și au luat cu ASALT CABINETELE MEDICILOR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x