Antena Căutare

Ne riscăm viața! Românii expuși la un mare pericol după fenomenele meteo din ultima vreme!

După un weekend de gheaţă, urmează o săptămână cu temperaturi de primăvară, de până la 14 grade. Şi cu un pericol uriaş

După un weekend de gheaţă, urmează o săptămână cu temperaturi de primăvară, de până la 14 grade. Şi cu un pericol uriaş. Ţurţuri mari stau să cadă la fiecare colţ de stradă, în oraşe. Blocuri de gheaţă strânse pe acoperişuri riscă să se prăbuşească în orice clipă, cu totul. Iar asta ar putea duce la o tragedie.

Ţurţuri de proporţii ameninţă să cadă peste oameni, odată ce temperaturile cresc. Cel mai mare pericol este în zonele cu arbori, cabluri sau pe trotuarele de sub acoperişuri. Câţiva metri pătraţi de gheaţă pot cântări zeci de kilograme. Odată ce apa se va infiltra, stratul se va prăbuşi cu totul. Iar asta poate duce la o tragedie.

Doar că această procedură nu intră doar în atribuţiile autorităţilor. Şi persoanele fizice au obligaţia să îndepărteze ţurţurii şi să cureţe, în maximum 24 de ore după încetarea ninsorii, zăpada depusă pe trotuare.

Școlile se pot închide! Anunțul făcut de ministru în urmă cu puțin timp: „Mâine vom decide!”... Mama Gabrielei Rîpan, copleșită de durere la înmormântarea fiicei sale! Gestul sfâșietor prin care a făcut pe toată lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x