Antena Căutare

FOTO: PRIMELE IMAGINI! Un elicopter SMURD s-a PRĂBUŞIT în Lacul Siutghiol!

Elicopterul tocmai ce lăsase un pacient la spitalul din Tulcea şi plecase pentru realimantare! Încă nu se ştiu cauzele pentru care aparatul s-a prăbuşit în mijlocul lacului Siutghiol

Elicopterul tocmai ce lăsase un pacient la spitalul din Tulcea şi plecase pentru realimantare! Încă nu se ştiu cauzele pentru care aparatul s-a prăbuşit în mijlocul lacului Siutghiol.

A FOST GĂSIT ŞI COPILOTUL! AICI MAI MULTE DETALII

UPDATE: Asistenta medicală aflată în elicopterul SMURD prăbuşit în Lacul Siutghiol are 38 de ani şi este însărcinată, afirmă prietenul acesteia, care spune că femeia îi dăduse un mesaj pe telefon în care îi spunea că se află în elicopter şi se îndreaptă spre Aeroporul Kogălniceanu.

UPDATE: Martori ai accidentului aviatic produs în Constanţa spun că imediat după prăbuşirea aparatului de zbor s-au auzit strigăte de ajutor şi a durat câteva zeci de minute pînă la sosirea primei ambarcaţiuni de salvare.

UPDATE Managerul Serviciului de Ambulanţă Constanţa a precizat că la ACEASTĂ ORĂ unul din membrii echipajului, respectiv un medic, a fost adus la mal cu o barcă. Ultimele informaţii arată că este vorba despre o femeie care se află în stop-cario respirator şi pe care echipajele medicale încearcă să o resusciteze, urmând să o ducă la Spitalul Judeţean Constanţa.

Imediat după prăbuşire, mai mulţi oameni s-au aruncat în apă şi au înotat pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în elicopter.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII

Vreme neobişnuită pentru această perioadă! Ce se întâmplă cu temperaturile astăzi şi mâine... Vândut pe 25 de perechi de BLUGI?! Generaţia Pierdută a revenit ACASĂ! Trei FRAŢI şi-au cunoscut PĂRINŢII ADEVĂRAŢI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x