Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Un al treilea poliţist din aparatul central al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus

Un al treilea poliţist din aparatul central al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus,

”Vă informăm că un al treilea poliţist de penitenciare din aparatul central al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Direcţia Siguranţa Deţinerii şi Regim Penitenciar, a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Pe durata exercitării atribuţiilor de serviciu, poliţistul a purtat, în permanenţă, echipamentul de protecţie”, a anunţat vineri Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

Instituţia precizează că verificările au indicat o sursă distinctă de infectare faţă de cazurile anterioare.

”Măsurile de prevenţie şi intervenţie stabilite prin Planul de măsuri pentru sistemul penitenciar, după încetarea stării de urgenţă, şi detaliate pentru cazurile iniţiale, se menţin”, indică ANP.

ANP a anunţat joi că doi poliţişti de penitenciare din aparatul central al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au fost confirmaţi cu noul coronavirus.

Recomandari