Antena Căutare

Moarte tragică pentru un tânăr de 18 ani! Băiatul a murit după ce a mâncat o friptură de porc. Care a fost diagnosticul

Ceea ce urma să fie o masă gustoasă pentru majoritatea dintre noi, a fost sfârșitul tragic pentru un tânăr de 18 ani, care a murit după ce a consumat carne de porc nepregătită corespunzător.

Moarte șocantă pentru un tânăr de 18 ani! Băiatul a murit la scurt timp după ce a mâncat o friptură de porc care nu era bine pregătită. Ce au găsit medicii în corpul băiatului este înfiorător

Ceea ce urma să fie o masă gustoasă pentru majoritatea dintre noi, a fost sfârșitul tragic pentru un tânăr de 18 ani, care a murit după ce a consumat carne de porc nepregătită corespunzător.

Băiatul a acuzat timp de o săptămână dureri insuportabile, așa că părinții l-au dus la spital pentru a afla ce se întâmplă cu fiul lor. Răspunsul a fost devastator.
În urma unei retrospective alimentare, medicii au dat verdictul crunt. Bucata de carne de porc mâncată de tânăr, conținea bacterii ucigătoare care au ajuns în creierul băiatului, fiindu-i fatale.

După examinarea pacientului, aceștia au spus că băiatul a părut confuz și de asemenea prezenta o umflătură la ochiul drept, precum și un testicul drept umflat.

Părinții adolescentului le-au spus medicilor că în ultima săptămână, băiatul acuza, de asemenea, o durere puternică în gât.
Doctorii i-au făcut de urgență toate analizele posibile pentru a-l salva, însă rezultatul RMN-ului a șocat întreaga instituție medicală: creierul băiatului era invadat de chisturi parazitare, cauzate de o infecție severă.

Chisturile au fost îngropate în stratul exterior al creierului bărbatului, potrivit unui raport de caz realizat în spital. El avea, de asemenea, chisturi la ochiul drept și la testicule, au remarcat doctorii.

Medicii l-au diagnosticat cu o afecțiune numită neurocisticeroză, cea mai întâlnită boală parazitară a sistemului nervos. În mod normal, acesta poate fi rezultatul consumului de porc infestat sau a unei epilepsii prezente în corp.
Rezultatul de la RMN-ul făcut la cap a aratat numeroase leziuni chistice bine definite pe tot parcursul cortexului cerebral, care erau în concordanță cu neurocisticercoza.

Această problemă gravă de sănătate debutează atunci când o persoană ajunge să mănânce carne infectată. În organism se dezvoltă o infecție intestinală, cunoscută sub numele de taeniasis. Atunci când este netratată, poate declanșa neurocisticeroza în stadiu foarte grav. Acest lucru se întâmplă atunci când ouăle de vierme s-au dezvoltat în sistemul nervos central al pacientului, mușchii, pielea și ochii. Neurocisticeroza este cea mai gravă formă de infecție cu tenie și este o cauză obișnuită a epilepsiei și a convulsiilor din întreaga lume.

Din păcate, adolescentul nu a putut fi salvat. În acest caz, medicii au declarat că numărul chisturilor de paraziți care invadaseră corpul adolescentului nu au putut fi eliminate cu medicamentele administrate. În cazurile severe, cum a fost și acest caz, medicamentele pot face ca inflamația la creier să se mărească, conducând la deces. Băiatul a murit două săptămâni mai târziu, motiv pentru care, familia acestuia este distrusă și nu își poate reveni din acest coșmar.

Sursă: thesun.co.uk

Bacău: Anchetă a poliţiştilor după descoperirea unui schelet în incinta fostului Han Rates din Buhuşi... Două fete au fost exmatriculate după ce au dus alune la școală! Profesor: ”Puteau fi consencințe fatale!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x