Căutare Live

Un bărbat cu simptome de coronavirus a murit la Spitalul din Pitești. Pacientul, testat pentru Covid-19 după deces

Un bărbat a ajuns miercuri seară la secția de urgență a Spitalului din Pitești. Pacientul avea simptomele infecției cu coronavirus și a murit în scurt timp după ce a fost preluat de medici.

Bărbat cu simptome de Covid-19, mort în Pitești

Octav Ganea/Inquam Photos

Bărbatul era în stare gravă și a făcut stop cardio-respirator, anunță Antena 3. Medicii l-au resuscitat și l-au mutat apoi într-o zona izolată din Terapie Intensivă.

Citește și: Românii infectați cu coronavirus! Ce știm despre ei

În acest moment se face decontaminarea UPU și s-a demarat o anchetă epidemiologică. Bărbatului i-au fost recoltate probe și trimise la analiză, pentru a se stabili cu exactitate cauza morții.

Profesorul Adrian Streinu Cercel susține ca rezultatele testelor făcute bărbatului decedat, care a avut simptomatologie specifică noului coronavirus, vor fi gata în decursul zilei de joi.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Cartofi copți în sare, cu usturoi și rozmarin
Dacă ești în căutarea unei rețete de garnitură simplă, dar gustoasă și consistentă, rețeta de cartofi copți în sare, cu usturoi și rozmarin poate fi ideală pentru astfel de momente.
Catine.ro
Ultimele știri