Antena Căutare

Momente de groază în Oradea! Un bărbat de 46 de ani a fost găsit mort și cu trupul desfigurat, pe digul unui canal colector

Scene desprinse parcă din filmele de groază s-au petrecut în Bihor! Un bărbat de 46 de ani, dat dispărut, a fost găsit mort, cu trupul desfigurat, pe digul unui canal colector.

Anchetatorii bănuiesc că ar fi fost ucis chiar de fiul femeii alături de care bărbatul trăia şi de iubitul fetei acesteia. Atât femeia suspectată că ar fi instigat la crimă cât şi cei doi tineri suspectaţi de omor au fost reţinuţi.Informaţia apare într-un comunicat transmis vineri, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

„Din mijloacele de probă administrate până în prezent, rezultă faptul că, în seara zilei de 04 ianuarie 2020, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, urmare a instigării suspectei G.K., suspecţii K.A.P. şi F.I.C.F. au aplicat victimei Cordoş Nicolae Vasile lovituri cu un sucitor de lemn şi cu un levier, în zone vitale ale organismului, provocându-i leziuni fizice grave, care au generat decesul acestuia. După comiterea faptei, suspecţii au cumpărat sodă caustică de la Hipermarketul Leroy Merlin, din Oradea, după care au transportat cadavrul până pe raza comunei Gepiu, sat Berechiu, jud. Bihor, unde l-au aruncat în zona canalului colector din apropierea drumului agricol, la circa 100 de metri de calea ferată Oradea-Salonta, loc în care a fost găsit de către organele de urmărire penală", arată comunicatul semnat de procurorul şef secţie urmărire penală Gheorghe Berce.

Conform informării, înainte de a arunca cadavrul, cei doi au preparat soda caustică şi au stropit victima cu soluţia rezultată, în zona capului, cu scopul de a-i descompune faţa pentru a nu putea fi recunoscută în cazul în care ar fi fost găsită, după care au lăsat-o pe digul canalului, într-o zonă cu vegetaţie deasă.

Bărbatul fusese dat dispărut, culmea, tocmai de familie. "Poliţiştii Postului de Poliţie Girişu de Criş din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizaţi, la 6 ianuarie a.c., de familia unui bărbat de 46 de ani, din localitatea Girişu de Criş, judeţul Bihor - CARDOŞ NICOLAE VASILE - că aceasta a plecat voluntar de la domiciliu la 5 ianuarie a.c., în jurul orei 18.20 şi nu a mai revenit", arăta, luni, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Bihor, comisarul-şef Alina Fărcuţa.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, unul dintre autorii crimei este fiul concubinei victimei, iar cel de-al doilea este iubitul fiicei femeii. Cei doi au vrut să-i aplice iniţial o corecţie bărbatului care era consumator de alcool şi provoca deseori scandaluri, însă, în timpul disputei, acesta a pus mâna pe un cuţit, motiv pentru care au schimbat planul. Cei doi băieţi l-au atras într-o anexă a casei, unde l-au bătut cu un levier şi cu un sucitor de lemn, până când au văzut că nu mai mişcă.

Bărbatul a fost lăsat apoi să agonizeze, iar după ce a murit a fost împachetat în saci de nylon. A doua zi, cei doi criminali au plecat la Oradea, unde au cumpărat sodă caustică şi au transportat cadavrul pe digul unui canal colector, într-o zonă cu stufăriş, iar aici i-au stropit capul cu sodă caustică, pentru a nu putea fi recunoscut în cazul în care ar fi fost găsit. O zi mai târziu, pe 6 ianuarie, concubina bărbatului a anunţat la Poliţie dispariţia acestuia.

Gheorghe Dincă este de nerecunoscut! A slăbit și are cioc! Cum arată acum – FOTO... Avarie la o conductă de ape uzate la staţia de metrou Griviţa, fiind afectate birouri. Metrorex: Nu s-au înregistrat per...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x