Antena Căutare

Un bărbat s-a trezit îngropat în datorii, după ce a ieșit din spital! Ce făcuse o asistentă cu datele pacientului? Totul a ieșit la iveală

Situaţie revoltătoare la un spital din Botoşani. O asistentă medicală a luat credit bancar după ce a trecut la girant numele unui pacient. Bineînţeles, omul nu a avut nici cea mai mică idee despre ce s-a întâmplat.

Situaţie revoltătoare la un spital din Botoşani. O asistentă medicală a luat credit bancar după ce a trecut la girant numele unui pacient. Bineînţeles, omul nu a avut nici cea mai mică idee despre ce s-a întâmplat.

Totul a ieşit la iveală de curând, când, bărbatul a primit o somație prin care era anunțat că, în calitate de girant, trebuie să achite peste 6.000 de lei. Abia acum, când somaţia a ajuns acasă, fiul bărbatului a descoperit că asistenta a folosit datele tatălui pentru a luat credit în lei. Fiul omului a fost cel care a a făcut sesizarea atât la spital, cât şi la poliţie.

Luată la întrebări de fiul omului, care a fost trecut ca girant în acte, asistenta i-ar fi spus că a fost o greşeală şi că situaţia se va rezolva. Femeia este acum în concediu de odihnă.

Primăria va da mai mulți bani pentru iluminatul festiv și public și întreținerea spațiilor verzi. Sumele sunt URIAȘE... Un grup de elevi a dat în JUDECATĂ Consiliul Județean, înainte de începerea anului școlar. Ce i-a nemulțumit atât de tar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x