Antena Căutare

Un călător a căzut pe linia de metrou, în stația Aviatorilor. Medicii au constatat ulterior decesul bărbatului

Inițial, Metrorex a informat că un călător a căzut pe linia de metrou din stația Aviatorilor, fiind vorba despre un posibil caz de suicid.

metrou-statie-aviatorilor Galerie
Un călător a căzut pe linia de metrou, în stația Aviatorilor. Medicii au constatat ulterior decesul bărbatului | Shutterstock

Incidentul a avut loc la prânz, în jurul orei 14:15, când bărbatul de 45 de ani ar fi căzut în calea de rulare, pe firul 2, se precizează într-un comunicat de presă emis de Metrorex.

Citește și: Mai multor copii, plecați în tabără, li s-a făcut rău, după ce au luat cina. 28 dintre ei au ajuns la spital

Un bărbat a căzut pe linia de metrou, de la Aviatorilor. Circulația trenurilor a fost reluată câteva ore mai târziu

Circulația trenurilor a fost reorganizată și se circulă în sistem pendulă între stațiile Piață Victoriei și Pipera, pe firul 1. Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție.

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul și vor reveni cu detalii când circulația va fi reluată în condiții normale.

Conform Antena 3 CNN, în jurul orei 16:15, s-a declarat decesul persoanei căzute la metrou, un barbat de 45 de ani.

Citește și: Felicitări de Sf. Petru și Pavel. Cele mai frumoase imagini cu urări de ”La mulți ani” pentru sărbătoriți

Inițial, nu a mai circulat niciun metrou spre Berceni. Poliția îi îndrumă pe călători să folosească alte mijloace de transport în comun.

La data de 28 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Brigada de Poliție pentru Transportul Public au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat și ar căzut pe calea rulare a metroului, în Sectorul 1.

Polițiștii și echipaje medicale s-au deplasat la fața locului pentru a lua primele măsuri.

În continuare se efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul, mai notează Antena 3 CNN.

Circulația trenurilor de metrou a fost reluată în condiții normale începând cu ora 16:23.

Mai multor copii, plecați în tabără, li s-a făcut rău, după ce au luat cina. 28 dintre ei au ajuns la spital... De ce a fost obligată o elevă să dea bacalaureatul desculță. Profesorii au rugat-o să renunțe la adidași | Caz bizar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x