Un carambol cu trei maşini s-a încheiat cu o cascadorie nedorită pe Drumul Naţional 1. Un şofer s-a urcat, cu tot cu maşină, pe un stâlp

Un șofer de 32 de ani din Prahova a fost cascador fără voie în dreptul localității Băicoi. Bărbatul s-a urcat pur și simplu pe un stâlp de electricitate după ce a pierdut controlul mașinii. Impactul a fost atât de puternic încât a fost nevoie de ajutorul echipelor de la descarcerare ca șoferul să fie scos în siguranță dintre bucățile de tablă îndoită.

În accident sunt implicate două autoturisme cu cinci persoane între care și un minor în vârstă de 16 ani. Tânărul și încă o femeie au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital de către un alt șofer martor la accident.

La fața locului au intervenit un echipaj de pompieri și o ambulanță smurd.

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri