Antena Căutare

Un depozit plin cu mobila a fost distrus in totalitate de un incendiu puternic

Un depozit de mobila de langa Bucuresti a fost distrus in totalitate de un incendiu puternic, noaptea trecuta. Pompierii au intervenit cu sapte autospeciale, dar in lipsa surselor de apa, nu au mai reusit sa salveze nimic.

Alarma s-a dat in jurul orei 02:30, cand un paznic a observat incendiul si a chemat pompierii. Echipajele de interventie au avut o misiune extrem de dificila si aproape ca au capitulat in fata flacarilor imense. Cativa dintre pompieri s-au distantat si au incercat sa coordoneze miscarile colegilor.

Furtunurile pompierilor pareau niste pistoale cu apa in fata flacarilor care au cuprins intreaga suprafata de 1000 de metri patrati a depozitului. La sosirea pompierilor, depozitul de mobila ardea deja in proportie de 80%. Din cauza ca alimentarea cu apa era precara, echipajele de interventie nu au reusit sa mai salveze nimic.

Nu au existat raniti, iar cauzele incendiului sunt inca necunoscute.

Are trei telefoane mobile, un mp3 player si castiga 500 de lei pe zi! E doar un cersetor din Arad... Sute de angajati de la Oltchim au reluat protestele. Sindicalistii de la Arpechim s-au solidarizat cu ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x