Antena Căutare

Momentul în care un mire își pălmuiește mireasa chiar în timpul nunții, de față cu invitații! Ce l-a scos din minte pe bărbat

si-a batut sotia de fata cu invitatii

Cea mai frumoasă zi din viața unei femei s-a transformat într-un coșmar, întrucât bărbatul căruia i-a jurat credință veșnică și iubire absolută, a pocnit-o chiar în ziua nunții, în fața invitaților.

Imaginile făcute publice pe rețelele de socializare ar fi fost surprinse în Asia Centrală și se poate vedea perfect cu mirele este extrem de revoltat de faptul că proaspăta lui soție l-a păcălit.

Mai exact, în timpul petrecerii, când a fost tăiat tortul, cei doi miri se pregăteau să-l guste. El îi dă soției sale o bucată, iar mai apoi, când trebuia să-i dea ea, tânăra alege să-l păcălească. Acela este momentul în care bărbatul îi dă o palmă peste față, chiar sub ochii invitaților care sunt șocați.

”Sper că n-a mers mai departe cu nunta.”, a comentat un internaut.

Nu se cunoaște ce s-a întâmplat cu cei doi miri, însă se crede că imaginile au fost surprinse într-o localitate din Asia Centrală.

Lege nouă privind donarea de sânge în România. Ce beneficii primesc donatorii în 2019... Comper 2019, Etapa a II-a începe! Modele de subiecte Română și Matematică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x