Antena Căutare

Un bărbat a fost îngropat de viu în Mureș! Medicii nu l-au mai putut scăpa, deși au reușit să-l scoată

Un muncitor a murit, vineri, în localitatea Dumitreni, după ce a fost îngropat de viu. Bărbatul a fost surprins sub un mal de pământ, în timp ce săpa un şanţ.

Un muncitor a murit, vineri, în localitatea Dumitreni, după ce a fost îngropat de viu. Bărbatul a fost surprins sub un mal de pământ, în timp ce săpa un şanţ.

„S-au deplasat la faţa locului echipa de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş, SVSU Bălăuşeri, un echipaj de prim ajutor de la Sângeorgiu de Pădure şi elicopterul SMURD. Ajunşi la faţa locului au constatat că e vorba despre o persoană căzută în şanţ, unde s-a surpat pământul pe ea. La sosirea echipajelor victima era inconştientă.

Persoana a fost scoasă de sub malul de pământ, iar după efectuarea manevrelor de resuscitare a fost declarată decedată", a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă „Horea" al judeţului Mureş.

La locul accidentului se efectuează cercetări întrucât se presupune că victima era şoferul unui buldoexcavator cu care săpa şanţul, însă nu se ştie cum a căzut în şanţ.

Un agent de pază, dezvăluiri scandaloase dintr-un spital din Deva! Acuzații grave la adresa medicilor! „Văd zilnic bătai... Scene revoltătoare în curtea unui liceu din Suceava. Un tată îl loveşte cu brutalitate pe colegul fiului său de faţă cu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x