Antena Căutare

Un muncitor din Targoviste a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a cazut de pe o banca direct in cap

O cazatura de la mica inaltime era sa-i provoace moartea unui dambovitean de 54 de ani. Barbatul lucra la reabilitarea unei scoli din Targoviste, atunci cand a cazut de pe o banca direct in cap. Omul a fost transportat de urgenta la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala

Barbatului i s-a facut rau in timp ce lucra la o inaltime de nici doi metri. A avut ghinionul sa cada direct in cap. “In timp ce executa lucrari de renovare la o scoala din Targoviste, s-a dezechilibrat si a cazut de pe o banca”, a declarat subinspectorul Alexandra Niculae, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita.

Le sediul firmei de constructii unde este angajat barbatul, reprezentantii s-au ferit sa faca declaratii. Cu toate acestea, “era angajat din data de 4 decembrie 2012”, a confirmat inspectorul-sef Marius Lixandru.

Cativa colegi l-au transportat pe barbat la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste. Omul nu isi mai putea misca gatul, iar lovitura i-a provocat si o hemoragie grava. Medicii damboviteni au reusit sa-l stabilizeze, insa au considerat ca starea lui se poate agrava in orice moment.

Oamenii legii au deschis o ancheta care sa stabileasca cine se face vinovat de accident.

Observator Special: Cele mai mici orase din Romania, foste centre industriale, sunt de mult uitate de lume... O masina a fost lovita in plin de tren, pe soseaua de centura din Targoviste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x