Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Alertă! Un nou focar de coronavirus în România, în ziua în care numărul de cazuri a crescut fulminant. Toți infectații sunt asimptomatici!

Un nou focar de coronavirus a fost depistat în Botoșani. Medicii sunt în alertă, asta pentru că toți pacienții infectați sunt asimptomatici. În ultimele 24 de ore, numărul de noi cazuri de Covid-19 a crescut alarmant în România.

Un nou focar de coronavirus în România, la un centru de bătrâni din Botoșani. Foto ilustrativă

Hepta

Noul focar de Covid-19 a fost depistat la un cămin de bătrâni din Botoşani, unde 12 pacienţi şi angajaţi sunt infectați cu noul tip de virus. Toți sunt asimptomatici şi au fost internaţi la Spitalul din Botoşani, spun medicii care i-au preluat.

Vom fi obligați să ne vaccinăm împotriva COVID-19? Răspunsul ministrului Sănătății: „Este o patologie nouă”

Al doilea cămin de bătrâni din Botoşani devenit focar de Covid-19

Potrivit Mediafax, în urmă cu două luni, 19 vârstnici şi 10 angajaţi ai căminului de la Răchiţi s-au îmbolnăvit de COVID-19.

"Sunt cinci beneficiari şi şapte angajaţi, acum este o anchetă epidemiologică în desfăşurare. Cei infectaţi sunt asimptomatici, sunt internaţi, conform metodologiei, la Spitalul din Botoşani. Este deja transmitere comunitară, virusul este peste tot", a declarat Gabriela Ioniţă, purtător de cuvânt al DSP Botoşani, potrivit sursei citate.

Cea mai periculoasă informație ce a apărut despre COVID-19, demontată! Medicii trag semnalul de alarmă: „Nu e de glumit! E big fake news!”

Cele mai multe persoane infectate, în Suceava și București

Cele mai multe cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus s-au înregistrat până în prezent în judeţele Suceava - 3.552 şi în Bucureşti - 2.145. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, pe teritoriul României sunt în total 19.907 de persoane infectate cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore fiind înregistrată o creștere îngrijorătoare a numărului de noi infectări, 238 la număr.

Recomandari