Antena Căutare

Un nou incident șocant în zona Caracal! Au fost momente de groază: „S-au dat jos din mașină cu săbii și topoare...”

Un celebru vlogger român a trăit o experiență terifiantă în zona orașului Caracal! Bărbatul a fost urmărit și atacat de persoane înarmate cu săbii și topoare!

Un celebru vlogger român a trăit o experiență terifiantă în zona orașului Caracal! Bărbatul a fost urmărit și atacat de persoane înarmate cu săbii și topoare!

Tânărul Marius Neagu, cunoscut sub pseudonimul de vlogger Imogen, spune că se afla într-o mașină cu un prieten când la un moment dat a observat o altă mașină lovită și condusă haotic, cu luminile stinse, fără faruri și fără stopuri.

Mașina suspectă a tăiat calea vloggerului aflat în autovehicul cu prietenul său și din aceasta au ieșit mai multe persoane înarmate cu săbii și topoare.

Cei doi se îndreptau către Craiova atunci când au început să fie urmăriți. Au sunat de două ori la 112 pentru a cere ajutor să ajungă în siguranță măcar până la Caracal, oraș aflat în apropiere.

„Am făcut o manevră și am reușit să fug, a rămas urmă de la topor pe mașină”, a mai declarat bloggerul.

Și mai șocantă a fost reacția polițiștilor, după ce tinerii au povestit cele întâmplate! Urmărește materialul celor de la Antena 3 ca să afli ce a urmat!

El este tânărul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu! Mesaj sfâșietor apărut pe pagina lui... Mario Iorgulescu "zbura" pe şosea cu 240 km/h atunci când a provocat accidentul în care un tânăr a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x