Antena Căutare

Un număr de 31 de călugări de la Mănăstirea Putna, confirmaţi cu coronavirus

Un număr de 31 de călugări de la Mănăstirea Putna au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava după ce au fost confirmaţi cu noul coronavirus.

Potrivit autorităţilor sucevene, în total au fost testate câteva zeci de persoane la Mănăstirea Putna, iar 31 dintre acestea au fost depistate pozitiv. Toţi cei infectaţi cu Covid-19 sunt călugări, aceştia fiind transportaţi cu ambulanţele la spitalul din Suceava.

Ancheta epidemiologică la Mănăstirea Putna a fost declanşată de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, după ce o persoană aflată în îngrijirea călugărilor de la Putna a murit în urmă cu o săptămână. De asemenea, un călugăr de la aceeaşi mănăstire a fost confirmat cu Covid-19, fiind transferat în stare gravă la Institutul "Matei Balş" din Bucureşti.

Directorul executiv al DSP Suceava, Manuela Trifan, a declarat presei că toţi călugării internaţi la spitalul sucevean sunt în stare bună, cei mai mulţI fiind asimptomatici.

Sursa : news.ro

Virgil Musta, medicul care a vindecat zeci de bolnavi de COVID-19, apel către români: ”Nu ștergeți cu buretele ce am câș... Alexandru Rafila, anunț de maximă importanță pentru români. Ce se va întâmpla, de la începutul lunii iunie: „Va fi la ni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x