Antena Căutare

Un tramvai a deraiat pe Bulevardul Bucurestii Noi din Capitala

Un tramvai care circula pe linia 20 din Capitala a deraiat, luni dupa-amiaza, pe Bulevardul Bucurestii Noi. Incidentul nu s-a soldat cu victime, insa traficul mijloacelor de transport in comun a fost perturbat. Echipele de interventie au reusit sa repuna pe sine vehiculul.

Potrivit purtatorului de cuvant al RATB, Constantin Tobescu, tramvaiul a deraiat in zona intersectiei dintre Bulevardul Bucurestii Noi si Bulevardul Gloriei. Din primele informatii reiese ca incidentul s-a produs in urma unei defectiuni survenite la una dintre roti.

In tramvaiul respectiv nu se aflau foarte multe persoane, astfel ca nu au existat victime. Calatorii au fost preluati ulterior de troleibuzele de pe linia 97, iar tramvaiele de pe linia 20 au fost deviate spre cartierul Damaroaia.

Furt de peste 400.000 euro la Cluj: Hotii au fugit cu 8 tablouri... Ocna Mures: 17 milioane de lei, pentru stabilizarea terenului si acoperirea craterului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x