Antena Căutare

Una dintre victimele lui Becali in dosarul sechestrarii si-a schimbat declaratia: "Eu am dorit sa intru in portbagaj. A fost ideea mea si asta ca sa nu murdaresc masina"

Rasturnare de situatie, in cazul dosarului in care Gigi Becali si bodyguarzii sai sunt judecati pentru sechestrare de persoane. Una dintre victime si-a schimbat radical declaratia.

Barbatul a cerut judecatorilor sa isi schimbe declaratia, precizand ca s-au facut presiuni asupra lui in timpul cercetarilor Politiei si Parchetului. El a declarat ca, de fapt, chiar el a cerut sa urce in portbagajul masinii, pentru a nu pata bancheta cu sange, informeaza Mediafax.

Gigi Becali este cercetat pentru sechestrare de persoane. Bodyguarzi sai au fost achitati, luni, de judecatori. Cele doua victime, Stan Constantin David si Tinel Niculae au dat noi declaratii care urmeaza sa fie analizate de instanta.

Ancheta la un liceu din Craiova, dupa ce directorii motivau absentele elevilor in schimbul unor servicii personale... CAMERA ASCUNSA: Probleme mari la Spitalul de Psihiatrie din Balaceanca. Bolnavii, plini de vanatai, cersesc sub ochii pa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x