Antena Căutare

UPDATE! A noua zi de proteste in Capitala: "Ploua, ninge, noi tot vom invinge!"

Protestele au continuat pentru a 9-a zi consecutiv in Capitala si in mai multe orase din tara, in ciuda ninsorilor. "Ploua, ninge, noi tot vom invinge!", scandeaza cei adunati la Universitate.

UPDATE 22:53 Majoritatea manifestantilor se indreapta catre casele lor, foarte putini oameni au ramas in Piata Universitatii.

UPDATE 21:31 Manifestantii din Piata Universitatii primesc numar de ordine, pentru a sti exact cati oameni sunt sambata la protest, a declarat pentru Mediafax Liviu Pop, secretarul general al Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI).

UPDATE 21:20 Potrivit situatiei inregistrate pana la ora 20.00, in Piata Universitatii din Capitala protesteaza aproximativ 400 de persoane, a declarat vineri seara pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), Marius Militaru.

UPDATE 20:56 Manifestantii au adus ceai fierbinte, o statie si doua boxe pentru ca mesajele lor sa fie mai bine auzite, conform Jurnalul.ro.

Se scandeaza "Ploua, ninge, noi tot vom invinge!" si de asemenea, manifestantii solicita prezenta Robertei Anastase pentru a fi numarati de aceasta.

UPDATE 19:43: Manifestantii de pe partea cu fantana au venit cu , pentru a se face mai bine intelesi si scandeaza dupa Roberta Anastase, sa vina sa-i numere.

UPDATE 20:00 3.000 de manifestanti se aflau in strada la ora 18.00 in mai multe orase ale tarii, potrivit MAI.

UPDATE 18:40 Conform autoritatilor, la ora 18.00 in Piata Universitatii din Capitala erau aproximativ 350 de persoane.

UPDATE 18:16
Cateva zeci de oameni protesteaza si in Constanta in fata prefecturii.

UPDATE 18:11 200 de oameni protesteaza in Piata Unirii din Cluj.

UPDATE 18:05 Demonstratii similare au loc sambata la Timisoara, Sibiu, Resita, Slatina, Caransebes, Drobeta Turnu Severin.

UPDATE 17:50 - Sambata, intre orele 18:00 - 20:00 orele Germaniei (19:00 - 21:00 orele Romaniei), peste 50 de studenti vor manifesta in fata ambasadei Romaniei de la Berlin, ne informeaza Mihai Cristian.

UPDATE 17:45 Pe scarile de la Teatrul National sunt circa 200-300 de oameni, care scandeaza lozinci impotriva presedintelui Basescu si a premierului Boc, carora le cer demisiile.

In Bucuresti ninge abundent de cateva ore, iar temperatura este de 1 grad Celsius.

UPDATE 16:46
Craiova, blocata din cauza protestelor de strada

Mitingul de protest, desfasurat sambata la Craiova, a paralizat traficul. Manifestatia celor 1000 de persoane i-a determinat pe politisti sa opreasca circulatia rutiera pe Calea Bucuresti si pe bulevardul Cuza, doua dintre cele mai imprtante artere ale orasului.

UPDATE 16:00 Zece membri ai Noii Drepte au vrut sa demonstreze in piata, fiind insa alungati de restul protestatarilor, anunta HotNews.

UPDATE 15:45 Dan Diaconescu: "Cer oamenilor sa iasa la proteste pentru o revolutie de catifea, pana ce dictatorul va pleca"




GALERIE FOTO! Ce nu s-a vazut la televizor in a 8-a zi de proteste

Foto: Lorand Vakarcs / Intact Images

Trafic rutier ingreunat de ceata in Pasul Tihuta pe DN 17... GALERIE FOTO! Ce nu s-a vazut la televizor in a 8-a zi de proteste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x