Antena Căutare

UPDATE! Bucuresti: Un om a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina in Lacul Floreasca

Un autoturism a cazut, miercuri dupa-amiaza, in Lacul Floreasca din Capitala, in zona Podului Baneasa, dupa ce s-a izbit de parapet.

UPDATE 16.40: Scafandrii si echipajele prezente la fata locului au reusit in urma cu putin timp sa scoata epava masinii care a cazut in Lacul Floreasca. Deocamdata autoritatile nu s-au pronuntat cu privire la numarul victimelor din autoturism si starea acestora.


Se pare ca cel putin o persoana a murit in urma accidentului. Este vorba de soferul masinii, care avea in jur de 36 ani. Barbatul a ramas blocat intre pedalier si scaun.

Scoaterea masinii din apa a durat trei ore.



UPDATE! 16:12 Un cadavru a fost scos din apa odata cu masina.

UPDATE! 16:00 Masina implicata in accident a fost scoasa la suprafata de scafandri, dupa mai bine de aproape doua ore si jumatate de incercari. Este vorba despre un autoturism marca Skoda Octavia care este destul de avariat.


Se pare ca soferul masinii ar fi condus cu viteza excesiva si ar fi pierdut controlul volanului in zona Podului Baneasa.

Autovehiculul a trecut prin doi parapeti de protectie inainte de a plonja in lac. La fata locului a fost adusa si o macara pentru a se incerca ca masina sa fie scoasa din apa.

Vezi mai jos mai multe imagini de la fata locului!

VIDEO! In Iasi se cumpara case cu buletinul... VIDEO! Fotbal canin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x