UPDATE! Jaf la un magazin de bijuterii din Bucuresti

Tentativa de jaf la o casa de amanet din Bucuresti. Un individ a spart vitrina unitatii dar a fost vazut de un trecator. Barbatul a sunat la 112 si a alertat politia iar bijuteriile au fost recuperate.

UPDATE 15.30: Potrivit politiei, hotul ar fi reusit sa fuga cu circa 500 de grame de aur. Camerele de supraveghere ale magazinului au surprins intreg jaful.

Reporterul Antena 3 a relatat ca individul a spart una dintre vitrine si ar fi reusit sa fuga cu o parte din bijuterii. Politia il cauta la acest moment pe individ.

Casa de amanet se afla in zona Campia Libertatii. Vanzatoarea a declarat politistilor ca a fost amenintata cu un pistol de catre agresor. Acesta avea fata acoperita, conform purtatorului de cuvant al Politiei Bucuresti, Diana Sarca.

Barbatul a spart una dintre vitrine, de unde a luat mai multe bijuterii.

Nici o persoana nu a fost ranita in urma incidentului. Politia incearca la aceasta ora sa dea de urma individului si sa evalueze valoarea prejudiciului.

Foto: Intactimages

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri