Antena Căutare

Ursul ataca din nou. Un cioban din Petrosani e in stare grava, cu buza inferioara smulsa

Un barbat din Petrosani care se afla la o stana de la marginea orasului a fost atacat de un urs, in noaptea trecuta, iar victima a ajuns la spital in stare grava, cu multiple leziuni pe tot corpul, relateaza Mediafax.

Atacul s-a produs in zona cartierului Sasa de la marginea Petrosaniului, unde barbatul are o stana. Barbatul spune ca a auzit un zgomot afara, apoi a luat o secure si a iesit sa vada ce se intampla. El a povestit ca in acel moment a fost atacat de urs si ca a reusit sa scape numai dupa ce cainii de la stana i-au sarit in ajutor, iar unul dintre ei l-a muscat pe animal de picioare.

Ciobanul, in varsta de 45 de ani, a suferit multiple leziuni pe tot corpul, iar buza inferioara i-a fost smulsa de ghearele animalului. Pacientul a fost transportat mai intai la Spitalul de Urgenta din Petrosani, unde a fost stabilizat si a primit primele ingrijiri. Ulterior, ranitul a fost transferat cu o ambulanta la Spitalul Judetean din Deva, urmand sa fie supus unei interventii chirurgicale.

Sute de angajati de la Oltchim au reluat protestele. Sindicalistii de la Arpechim s-au solidarizat cu ei... Au luat pielea de pe Irinel! A pierdut tot! Executorii il lasa fara case!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x