Antena Căutare

Veste bună pentru bugetari! De la 1 iulie, se măresc salariile, substanțial. Punctul de pensie va crește și el

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat ieri legea salarizării unitare. Noul Guvern este avertizat de şeful statului să respecte promisiunile făcute de PSD şi ALDE fără să creeze dezechilibre în economie. Mai ales că măririle sunt substanţiale.

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat ieri legea salarizării unitare. Noul Guvern este avertizat de şeful statului să respecte promisiunile făcute de PSD şi ALDE fără să creeze dezechilibre în economie, mai ales că măririle sunt substanţiale.

Spre exemplu, militarii şi angajaţii MapN vor avea salarii mai mari cu 15%. Punctul de pensie va creşte la 1000 de lei. Urmează ca, de la 1 ianuarie, toţi bugetarii să primească mai mult cu 25%. Tot de la anul, în martie, medicii ar trebui să primească alţi 75%, iar profesorii încă 25%.

Zile de foc în România. 1 iulie va intra în istorie cu cele mai ridicate temperaturi, pentru această perioadă. Peste 70 ... ANM, anunț de ultima oră! Cod portocaliu de caniculă în majoritatea regiunilor! Aerul va fi irespirabil!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x