Antena Căutare

Veste extraordinară pentru STUDENŢI de 1 mai. Ce se întâmplă în MINI VACANŢA de 1 mai

Studenţii care se pregătesc să plece cu trenul în minivacanţa de 1 Mai au primit o veste bună zilele trecute. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii care prevede ca studenţii, indiferent de vârstă, să beneficieze de gratuitate pe transportul feroviar intern. Până în prezent, studenţii până la 26 de ani beneficiau de această gratuitate.

Studenţii care se pregătesc să plece cu trenul în minivacanţa de 1 Mai au primit o veste bună zilele trecute.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii care prevede ca studenţii, indiferent de vârstă, să beneficieze de gratuitate pe transportul feroviar intern. Până în prezent, studenţii până la 26 de ani beneficiau de această gratuitate.

"Studenţii înmatriculaţi la formă de învăţământ cu frecvenţă (licenţă, master, doctorat), în instituţiile de învăţământ superior acreditate, indiferent de vârstă, beneficiază de gratuitate la transportul feroviar intern. Instituţiile de învăţământ superior acreditate poartă responsabilitatea legală asupra distribuirii legitimaţiilor de student pentru gratuitate la transport, precum şi asupra eliberării adeverinţelor care să ateste calitatea de student", stipulează legea promulgată de preşedintele Klaus Iohannis.

Ultimul anunț al meteorologilor despre starea vremii pe 1 mai: „Din păcate, vom avea temperaturi foarte mari, dar și... ... Ne-am cutremurat de două ori în mai puţin de 24 de ore! Aceste seisme mici pot anunța producerea unui CUTREMUR MAJOR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x