Antena Căutare

Vești proaste pentru cei care călătoresc cu trenul! Vara asta mersul la mare sau la munte nu mai este deloc ușor!

Veste nu tocmai bună în prag de vacanță sau vacanță! La vară am putea călători cu mai puţine trenuri spre mare şi munte sau mult mai înghesuiţi.

Veste nu tocmai bună în prag de vacanță sau vacanță! La vară am putea călători cu mai puţine trenuri spre mare şi munte sau mult mai înghesuiţi.

CFR Călători nu are bani să repare vagoanele. Pentru a nu-i pierde pe studenţii care acum reprezintă în jur de 30% dintre pasageri şi aduc milioane de euro în conturile companiei, conducerea operatorului feroviar chiar se gândeşte să închirieze o sută de automotoare de la o companie germană pentru a face faţă fluxului de pasageri.

În ultimele trei luni, de când studenţii au făcut 1,2 milioane de călătorii gratuite, CFR Călători plimbă vagoanele dintr-o parte în altă pentru a se descurca.

La sărbători sau în weekenduri încărcarea trenurilor spre munte sau spre mare a fost de peste 100%.

CFR Călători a încasat de la stat aproape 9 milioane de euro de pe urma biletelor gratuite ale studenţilor. Însă, din cauza lipsurilor, banii s-au dus în salariile personalului şi nu în condiţii mai bune pentru călători.

Ploile torenţiale au făcut ravagii în trei judeţe din Moldova. Pagube imense și zeci de familii evacuate de echipele de ... Horoscopul zilei de 15 mai 2017. Începutul săptămânii le aduce un MARE CÂȘTIG FINANCIAR nativilor acestei zodii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x