Antena Căutare

Veşti-surpriză de la meteorologi! Iarna e istorie în România: Câte grade vom avea în zilele următoare

După un weekend de primăvară, iarna nu pare să-și facă apariția absolut deloc, căci temperaturile se vor păstra ridicate, spun meteorologii.

După un weekend de primăvară, iarna nu pare să-și facă apariția absolut deloc, căci temperaturile se vor păstra ridicate, spun meteorologii.

Potrivit ANM, vremea rămâne caldă pentru această perioadă, temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 15 grade, iar cele minime între -2 şi 7 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei spre -5 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nordul şi nord-estul ţării, unde cu totul izolat va ploua slab.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane, iar în cursul zilei şi la cote mai reduse, în regiunile vestice. În zonele joase de relief, local se va semnala ceaţă.

În Bucureşti, vremea se va menține caldă în următoarele trei zile, abia de joi valorile termice încep să scadă.

Când va avea loc parastasul de 40 de zile de la moartea regelui Mihai. Toţi cei care doresc să ia parte sunt bineveniţi... Minivacanță de cinci zile pentru români, în 2018. Zilele libere urmează să fie aprobate de Guvern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x