Antena Căutare

VIDEO! Afla cand s-ar putea produce un seism major in Romania!

Cutremurele din ultima perioada din Romania si din lume ingrijoreaza din ce in ce mai multe persoane, care se gandesc la riscul unui seism cu o magnitudine mare in zona Vrancea. Astrologul Cristina Demetrescu si numerologul Mihai Voropchievici ne–au explicat ce spun astrele cu privire la posibilitatea producerii unui cutremur in Romania.

Numerologul avertizeaza ca cifra cinci, care ne caracterizeaza, ne expune la toate elementele: apa, focul, metalul, care semnifica pierderi omenesti, si pamantul, cu miscarile telurice ale acestuia.

Cu privire la un mare cutremur, care ar putea avea loc in tara noastra, Mihai Voropchievici ne asigura ca trebuie sa mai treaca aproximativ 14 ani pana se va petrece un asemenea fenomen.

Din punct de vedere astrologic, destinul Romaniei se afla sub semnul pestilor, fiind influentat de religiozitatea poporului. ,,Atata vreme cat totusi nu s-a intamplat ceva foarte rau, trebuie sa mizam pe acest nivel spiritual si sa ne rugam", considera astrologul Cristina Demetrescu.



foto: Hepta.ro

Pusti de 13 ani, sanctionat drastic pentru ca a a rupt afise electorale... BACALAUREAT special 2012: 20 de elevi olimpici, eliminati pentru copiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x