Antena Căutare

VIDEO! Catalin Crisan, implicat intr-un accident pe DN1! A fost transportat de urgenta la spital!

Dimineata cu ghinion pentru cantaretul Catalin Crisan. Artistul a ajuns la spital dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier pe DN1, langa Baicoi. Sotia lui, aflata pe scaunul din dreapta, nu a fost ranita.

UPDATE! Catalin Crisan a ajuns la spital pentru investigatii dar se simte bine, spun medicii. Nu a fost un accident grav. Soferul neatent a scapat si el nevatamat.

Catalin Crisan se deplasa dinspre Bucuresti spre Brasov atunci cand a avut loc accidentul.

Potrivit unor surse, cantaretul nu ar fi vinovat, iar asta pentru ca impactul s-a produs atunci cand soferul unui autoturism care stationa pe partea dreapta a sensului de mers a plecat de pe loc fara sa se asigure.

Echipajele de urgenta au sosit imediat la fata locului, iar Catalin Crisan a fost transportat la spital.

"In acest incident au fost implicate doua masini. Unul care s-a pus in miscare de pe partea dreapta nu a dat prioritate altuia care era in mers. Cele doua masini s-au lovit si au rezultat pagube materiale. Pana in prezent nu au fost semnalizate leziuni ale celor implicati. Va pot spune ca din accident nu au rezultat victime", a precizat Daniel Radu, purtator de cuvant IPJ Prahova, la un post de televiziune.

In varsta de 44 de ani, Catalin Crisan este un cantaret de muzica usoara. A obtinut premiul I la sectiunea interpretare, la Festivalul Mamaia din 1987. Este si un cunoscut prezentator TV.

La mare vremea e perfecta pentru plaja: De vineri vin ploile!... UPDATE! Recursul in dosarul "Trofeul Calitatii", amanat pentru 10 mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x