Antena Căutare

VIDEO! Marian Vanghelie si Oana Mizil au impartit alimente sinistratilor

Miscat de drama sinistratilor, Marian Vanghelie a impartit, azi, alimente impreuna cu iubita si colega lui de partid, Oana Mizil. Nu mai putin de trei elicoptere si doua TIR-uri burdusite cu mancare au ajuns in zonele greu incercate. Pe langa alimente, Vanghelie a impartit in stanga si-n drepta autografe, iar cei mici s-au inghesuit sa-i asculte sfaturile despinse din cartile rasfoite de primarul sectorului 5.

Marian Vanghelie a fost intampinat la aterizare de zeci de oameni din Valea Agrovei. Nu a coborat bine din elicopter ca a si fost luat in primire de localnice care s-au inghesuit sa-i multumeasca. Singura cu care doar a dat mana a fost chiar iubita sa, Oana Mizil, care si-a si scos manusa pentru aceasta ocazie. Deputata venise inainte sa inspecteze zona.

Edilul a vrut sa ia singur pulsul situatiei asa ca s-a incercuit de oameni pentru a le asculta problemele.

Surprins de caldura cu care a fost intampinat, Marian Vanghelie s-a pus pe impartit autografe.

Marian Vanghelie a plecat mai departe cu un alt TIR incarcat cu alimente spre comuna Dorobantu. Desi a ramas inzapezit de cateva ori, a ajuns in cele din urma a reusit sa ajunga cu bine la sinistrati.


Sorin Oprescu a solicitat sprijinul mai multor societati pentru indepartarea turturilor de pe cladiri... ANOFM: Peste 7.600 de joburi sunt disponibile in tara, in perioada 17 - 23 februarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x