Antena Căutare

VIDEO! Scandal la Spitalul Judetean Slatina: Un medic cercetat din nou pentru neglijenta in serviciu

Este scandal la Spitalul Judetean Slatina, dupa ce duminica un pacient a murit. Ar putea fi vorba de neglijenta iar vizat de ancheta este acelasi medic, care, acum 3 ani a mai fost cercetat dupa ce ar fi lasat un alt pacient sa moara, in camera de garda.

Duminica, barbatul in varsta de 65 de ani s-a simtit rau. Vecinii au chemat ambulanta, dar omul a refuzat sa primesca ingrijiri. Medicii au cerut ajutorul politiei si l-au bagat cu forta in salavare. La Spitalul Judetean Slatina, pacientul a fost vazut de medic. Doctorul a trecut in fisa de observatie: stare de ebrietate, apoi l-a trimis la Spitalul de Psihiatrie. 8 ore mai tarziu, personalul de la Psihiatrie a chemat salvarea.

Omul intrase in coma, iar echipajul a declarat decesul dupa 40 de minute de resuscitare. Medicul din Slatina este acuzat de neglijenta si a fost suspendat pe perioada anchetei.

Acelasi doctor a mai fost anchetat dupa ce un pacient pe care-l ingrijea a murit, in camera de garda. Se intampla in 2009 si, desi a fost dat afara, medicul a obtinut o hotarare judecatoreasca prin care s-a putut intoarce la spital. Mai mult, spitalul trebuie sa-i plateasca acestuia daune de 100.000 de lei.




Foto: Intact Images

Cod Rosu de nesimtire: Ce face PDL cu donatiile stranse pentru sinistrati... Resita: Risca 15 ani de inchisoare pentru ca a furat placute de inmatriculare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x