Antena Căutare

VIDEO! Spectacol la inaltime de Ziua Aviatiei

Spectacol pe cer, de Ziua Aviatiei Romane. Aparate de zbor ale Ministerului Apararii si Ministerului de Interne au survolat in aceasta dimineata Capitala. Vedeta incontestabila a fost CJ 27 Spartan, o aeronava militara de transport, intrata in exploatarea armatei de cateva luni.

Cu ministrul Apararii la mansa ceremoniilor, s-a dat startul spectacolului aerian. Primele aparate de zbor care au survolat statuia aviatorilor au fost elicopterele PUMA. Trei formatii, a cate trei aparate, i-au lasat cu gura cascata pe cei de la sol. Au urmat C 130 Hercules, insotit de doua avioane scoala, IAR Soim.

Pentru prima data a putut fi vazut si CJ 27 Spartan, un avion de transport care a intrat de curand in exploatarea Fortelor Aeriene. Mig-ul 21 Lancer a brazdat si el cerul. Avionul ar trebui sa fie inlocuit cu F 16, din 2013.

Ziua Aviatiei se va incheia diseara, atunci cand militarii vor defila cu torte pe Traseul Piata Aviatorilor-Piata Victoriei.



Foto: Intactimages

Citeste si:

Ziua Aviatiei Romane, trafic restrictionat in zona monumentului Aviatorilor

Cum a intrat Mădălina Manole în posesia pesticidului şi cine i l-a procurat... VIDEO! O conducta a inundat un cartier intreg din Targu-Jiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x