Căutare Live

VIDEO! Sute de oameni s-au calcat in picioare pentru a cumpara zahar la un pret mai mic

O promotie la zahar i-a facut pe romanii din cateva orase din tara sa-si iasa din minti. Oamenii s-au adunat cu sutele inca de la primele ore ale diminetii in fata magazinelor. Au asteptat cuminti in fata acestora pana cand s-au deschis usile, apoi au navalit, ca sa prinda mai ieftin cateva kilograme de zahar.

Sute de oameni s-au calcat azi in picioare, la Pascani si Oltenita, in magazinele unui lant de supermarketuri care au facut promotie la zahar.

Acolo, kilogramul de zahar s-a vandut cu 2.5 RON, in loc de 4 RON. Insa oferta era valabila numai daca se cumparau 6 kilograme. Suficient, pentru ca romanii sa se lupte la propriu, pentru a prinde oferta.

Odata ajunsi in magazine, oamenii s-au calcat in picioare pentru a prinde un pachet. Unii mai agili si mai tineri au ajuns mai repede langa vraful de marfa si au inceput sa le arunce rudelor si prietenilor pungile, pentru ca acestia sa le puna in plase. Cei care nu au mai ajuns la marfa s-au apucat sa adune de pe jos zaharul curs din pungile sparte.VIDEO! Cursa periculoasa pe strazile din Timisoara... VIDEO! Galati: Un politist s-a impuscat in cap cu arma din dotare...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri