Antena Căutare

VIDEO! Un barbat s-a aruncat in fata trenului, dupa o cearta cu fiul sau

Un tanar din Gherla va trai toata viata cu constiinta incarcata. Tatal sau si-a pus capat zilelor aseara dupa ce a avut o discutie aprinsa cu el. Barbatul de 52 de ani a sarit in fata unui tren, iar medicii n-au mai putut face nimic pentru el.

Cu putin timp inainte sa se intunece barbatul a ajuns langa sinele de cale ferata de la marginea orasului gherla. Martorii spun ca se certa cu fiul sau. Inainte ca martorii sa poata interveni omul s-a aruncat in fata unui tren.

Mecanicul a observat, a dat semnalele de atentie, dar barbatul respectiv a continuat sa ramana in gabaritul caii ferate.

Victima prezenta amputanta traumatica a membrelor inferioare din treimea media coapsei, cu importanta pierdere a masei osoasa.si musculara, traumatism toracic si abdominal sever, fractura craniana deschisa.

A fost gasit inconstient, prezentand respirati agonice, dar a instalat imediat stop cardiorespirator. Politistii vor sa afle acum ce anume l-a determinat pe barbat sa-si ia viata.



Zece elevi din Targoviste s-au intoxicat cu biscuiti... Mai putin de 10% dintre taximetristii bucuresteni au trecut cu bine de razia de azi-noapte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x