Antena Căutare

VIDEO! Vitezometrele din multe tramvaie nu functioneaza, vatmanii apreciaza viteza "dupa ochi"

Viteza este un lucru relativ pe linia tramvaiului 41. Este marturia unui vatman care circula zilnic pe aceasta linie. Vitezometrele nu functioneaza, asa ca vatmanii apreciaza viteza dupa ochi.

Aceeasi viteza le-a jucat acum doua zile o festa uriasa, care ar fi putut sa transforme trei tramvaie, in sicrie pe roti. Pana acum medicii au numarat aproape 100 de victime.

Dupa accidentul de acum doua zile, cei mai multi vatmani de pe linia lui 41 au inceput sa circule mai incet.

Ma aflu in cartierul Ghencea, la capatul tramvaiului 41. Imi potrivesc cronometrul si vreau sa vedem in cat timp vom ajunge la Piata Presei Libere. Capat de linie, Piata Presei Libere. In total, 35 de minute, adica 2 minute in plus fata de traseul initial. Nu toata lumea a fost incantata insa de atata prudenta.

Asa ca au fost si vatmani care au circulat la fel ca de obicei. Poate chiar mai rapid. Am facut un experiment. Am incercat sa ne tinem dupa unul dintre tramvaie, cu masina, chiar in momentul in care intra in pasaj. La 40 de km pe ora nu l-am depasit. Nici la 45, desi restrictia de viteza pentru tramvaie, pe acea bucata este de 30 de km pe ora.

Explicatia vatmanului este naucitoare: "Vitezometrele noastre nu merg! Noi mergem la ochi ca n-avem vitezometre. Deci nu stiti ce viteza aveti? Dupa ochi!"

Emotiile nu au lipsit nici ieri pe linia lui 41. Unei pasagere i s-a facut rau, iar circulatia a fost oprita un sfert de ora, in zona Ciurel, pana la sosirea ambulantei.

Numarul victimelor creste de la ora la alta. Sunt 97 de oameni care ar fi fost raniti in impact. Exista chiar suspiciuni ca unele sunt false victime, care s-ar fi prezentat la spital dupa ce au aflat ca RATB i-ar putea despabugi in urma accidentului. Victimele reale pot fi usor identificate dupa imaginile filmate la locul accidentului si imaginile surprinse de camerele de supraveghere.




Foto:Intact Images

Lapovita si temperaturi scazute in weekend: Vezi prognoza!... VIDEO! Zece elevi raniti, dupa ce au cazut de pe platforma unui TIR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x