Antena Căutare

VIDEO! Zece elevi raniti, dupa ce au cazut de pe platforma unui TIR

Zece elevi din Odorheiul Secuiesc au ajuns la spital, aseara, dupa ce au cazut de pe platforma unui TIR. Una dintre balustradele de sustinere s-a rupt in momentul in care soferul a virat brusc intr-o curba si copiii au fost aruncati pe asfalt.

Ei faceau turul orasului pe platforma camionului pentru a marca sfarsitul saptamanii elevilor.Asa au pornit copiii la drum: plini de veselie, dansand si fredonand versuri.

S-au inghesuit cu totii pe platforma camionului care trebuia sa faca turul orasului. Intr-o curba, insa, soferul a accelerat prea tare si remorca a intrat in balans. In acel moment, elevii s-au dezechilibrat. Au incercat sa se tina de balustrada de protectie, dar lemnul subred a cedat sub greutatea lor.

Peste 15 elevi au fost aruncati pe strada. Au cazut pe asfaltul tare, unii peste altii. Unii au reusit sa se ridice singuri, altii au asteptat ajutorul medicilor. In total, zece minori, cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente din Odorheiu Secuiesc.

Aveau traumatisme craniene si contuzii lombare. Elevii participau la o activitate extrascolara. De altfel, cinci zile au intreprins astfel de activitati, in cadrul saptamanii elevilor. Chiar si asa, soferul camionului s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala.



Foto:Intact Images

VIDEO! Vitezometrele din multe tramvaie nu functioneaza, vatmanii apreciaza viteza "dupa ochi"... Avertizare meteo cod galben: Averse, descarcari electrice, vijelii, grindina mai ales in vestul tarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x