Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

UPDATE! Uniti impotriva zapezii: Oameni cu suflet, vieti salvate din nameti

A fost o mobilizare incredibila de forte in Suceava unde o femeie de 61 de ani avea nevoie urgenta de medic! Pe un ger napraznic, zeci de jandarmi, politisti si voluntari s-au chinuit sase ore ca sa-i faca drum ambulantei printre nameti

De patru zile se simtea rau femeia, dar abia ieri sotul ei a sunat la 112. O ambulanta a pornit imediat sa o ajute, dar dupa o ora a fost nevoita sa opreasca. Medicii aveau in fata o mare de zapada, asa ca au cerut ajutorul jandarmilor si politistilor. O armata de oameni, cu doua utilaje, a inceput sa faca drum printre nametii.

Mai multi voluntari au pus mana pe lopeti si au inceput sa sape prin zapada, cot la cot cu echipele de interventie. Printre ei era si un adolescent de 13 ani. In unele locuri nametii aveau chiar si doi metri inaltime, asa ca oamenii n-ar fi putut inainta fara ajutorul utilajelor.

Dupa sase ore salvarea a ajuns la casa femeii. Sotul ei ii astepta cu lacrimi in ochi. Dupa ce a fost urcata in ambulanta, femeia a fost dusa la Spitalul Judetean din Suceava.

Nici intr-o comuna din Dolj, ambulanta nu a putut ajunge la o gravida. Salvarea ei a venit din cer. Femeia a ajuns cu bine la spital.

Recomandari