Căutare Live

Violeta Alexandru arată, în câteva fotografii, cum au fost reamenajate zonele de lucru cu publicul de la casele de pensii din Bucureşti: Fără ziduri. Masă la care se aşează atât pensionarul cât şi funcţionarul. De la egal la egal - FOTO

Ministrul Muncii,Violeta alexandru a publicat, vineri, pe Facebook, câteva fotografii în care arată cum au fost reamenajate zonele de lucru cu publicul de la casele de pensii din Bucureşti. ”Fără ziduri. Masă la care se aşează atât pensionarul cât şi funcţionarul. De la egal la egal”, a scris ministrul, anunţând că modificările vor continua.

”Oameni buni, se poate! Nu vă pierdeţi speranţa. Putem schimba lucrurile în România. Da, cu multă trudă, cu atacuri din partea celor care ar vrea să ţină România în loc” a scris, vineri, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Aceasta a publicat o fotografie cu modul în care arătau ghişeele de lucrul cu publicul de la casele de pensii în urmă cu două săptămâni şi cum arată acum, după ce zonele au fost reamenajate, astfel încât pensionarii să stea confortabil.

”Fără ziduri. Masă la care se aşează atât pensionarul cât şi funcţionarul. De la egal la egal. Cu bonuri de ordine. Urmează alte probleme rezolvate. Aveţi încredere”, a mai scris ministrul Muncii.

În 16 ianuarie, Violeta Alexandru a anunţat că, până în 31 ianuarie, Casele locale de pensii din Bucureşti trebuie să reamenajeze zona de lucru cu publicul, pentru a înlătura pereţii dintre angajaţi şi cetăţeni.

"Pensionarul nu stă în picioare cu capul plecat în faţa funcţionarului", a arătat Alexandru, care a emis un ordin prin care zona trebuie amenajată cu mese cu câte două scaune, astfel încât şi funcţionarii şi pensionarii să poată sta comod.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Gomag MeetUp Bucuresti 2020 - Inscrie-te gratuit!...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri