Antena Căutare

Violeta Alexandru arată, în câteva fotografii, cum au fost reamenajate zonele de lucru cu publicul de la casele de pensii din Bucureşti: Fără ziduri. Masă la care se aşează atât pensionarul cât şi funcţionarul. De la egal la egal - FOTO

Ministrul Muncii,Violeta alexandru a publicat, vineri, pe Facebook, câteva fotografii în care arată cum au fost reamenajate zonele de lucru cu publicul de la casele de pensii din Bucureşti. ”Fără ziduri. Masă la care se aşează atât pensionarul cât şi funcţionarul. De la egal la egal”, a scris ministrul, anunţând că modificările vor continua.

”Oameni buni, se poate! Nu vă pierdeţi speranţa. Putem schimba lucrurile în România. Da, cu multă trudă, cu atacuri din partea celor care ar vrea să ţină România în loc” a scris, vineri, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Aceasta a publicat o fotografie cu modul în care arătau ghişeele de lucrul cu publicul de la casele de pensii în urmă cu două săptămâni şi cum arată acum, după ce zonele au fost reamenajate, astfel încât pensionarii să stea confortabil.

”Fără ziduri. Masă la care se aşează atât pensionarul cât şi funcţionarul. De la egal la egal. Cu bonuri de ordine. Urmează alte probleme rezolvate. Aveţi încredere”, a mai scris ministrul Muncii.

În 16 ianuarie, Violeta Alexandru a anunţat că, până în 31 ianuarie, Casele locale de pensii din Bucureşti trebuie să reamenajeze zona de lucru cu publicul, pentru a înlătura pereţii dintre angajaţi şi cetăţeni.

"Pensionarul nu stă în picioare cu capul plecat în faţa funcţionarului", a arătat Alexandru, care a emis un ordin prin care zona trebuie amenajată cu mese cu câte două scaune, astfel încât şi funcţionarii şi pensionarii să poată sta comod.

Sursa : news.ro

Se dau bani pentru gravide! Ce sume pot primi și ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a le obține... Gomag MeetUp Bucuresti 2020 - Inscrie-te gratuit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x