Antena Căutare

Vlas, despre retinerea lui Vintu: Mi se pare de ras. Ce se castiga acum prin arestarea lui pentru 30 de zile

Ioana Maria Vlas a declarat in exclusivitate pentru Antena 3, ca nu crede ca i se va intampla ceva lui Sorin Ovidiu Vintu si ca nimic din ceea ce i se intampla acum nu este real.

Mi se pare de-a dreptul rizibil faptul ca se tot dezgroapa o seama de morti. Este adevarat ca mortii in cauza put si put urat. Dar daca nu l-au anchetat atunci cand trebuia sa il ancheteze cum trebuia, sa il judece si sa il condamne daca a facut ceva gresit acum mi se pare de ras sa tot dezgropam morti. Ce castiga daca il baga pe Vintu inca 30 de zile la inchisoare?", a declarat Vlas.

Ea declarat ca ceea ce se intampla acum „este o prostie".

Nu faci nimic decat sa racai decat niste lucruri moarte si eu ma indoiesc ca aceste treburi care s-au petrecut acum nu stiu cata vreme mai au vreo soarta de izbanda, in sensul de a-l pedepsi pe Vintu pentru ce a facut intr-adevar", a adaugat Ioana Maria Vlas, apreciind ca afacerea cu „Petrom Service este un mizilic."

Vlas a lasat sa se inteleaga ca acesta este inceputul unui sir de scandaluri care stau sa iasa la iveala in contextul anului electoral care bate la usa.

Eu nu stiu la ce sa ma mai astept avand in vedere cate minuni a facut domnul Vintu la viata lui", a mai spus Vlas, care a precizat ca trebuie vazut cui foloseste tot acest circ.

Liviu Luca si Sorin Ovidiu Vintu au fost retinuti pentru 24 de ore, luni, de procurorii Parchetului instantei supreme, care vor cere arestarea lor preventiva pentru delapidarea Petrom Service SA si spalare de bani, prejudiciul adus companiei fiind de peste 83 de milioane de euro.

Sumele din patrimoniul Petromservice SA au fost transferate, prin operatiuni succesive derulate prin mai multe companii offshore controlate, in conturile personale sau ale unor societati inregistrate in strainatate si in Romania, printre care si Realitatea Media SA.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

VIDEO! Desertul de la Moldova Noua... VIDE! Batrana de 75 de ani, lovita pe calea ferata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x