Antena Căutare

VREAU SA AJUT: Alexia si Alexis, doi copii care n-au vazut chipul mamei niciodata

N-au vazut niciodata chipul mamei. Alexia si Alexis, gemeni in varsta de sapte ani, au fost diagnosticati la cateva saptamani dupa nastere cu retinopatie. Pentru a-si recapata vederea, au nevoie de mai multe interventii chirurgicale intr-o clinica specializata din SUA. Costa cel putin 60 de mii de euro. Ii putem ajuta cu un simplu SMS de doi euro, la numarul 848.

“In urma cu sapte ani, am nascut doi copii gemeni. Ei fiind nascuti prematuri, au fost tinuti la incubator, administrandu-li-se oxigen, din cauza asta le-a distrus retina. La o luna dupa nastere au fost diagnosticati cu dezlipire de retina. Ni s-a spus ca problema lor este foarte grava, deci copiii vor ramane nevazatori, marturiseste, emotionata, Estera Visan. Asa a inceput drama ei.

"Pentru mine a fost un lucru foarte cumplit in momentul in care eu am aflat diagnosticul. Mi-am imaginat niste lucruri foarte greu de suportat. M-am gandit ca copiii astia n-o sa ma vada pe mine niciodata, deci a fost foarte greu", spune ea.

Parintii n-au acceptat concluzia fara speranta a medicilor romani si au cautat solutii medicale in clinici din afara tarii. Nu au avut, insa, timp. Cand copiii aveau un an si jumatate, tatal lor si-a pierdut viata intr-un accident de masina.

“Copiii mi-au pus intrebari. De ce ei n-au tata, de ce copiii ceilalti au tata, de ce la noi viata e putin schimbata? Tot timpul a trebuit sa ma lupt a le da un raspuns in care sa-i fac pe ei sa nu sufere, sa nu vada cat ii de cruda realitatea cu ei", isi aminteste Estera.

Maicutele de la Manastirea Sfantul Ilie si cativa prieteni apropiati le-au fost sprijin in momentele de cumpana. Credinta mamei ca micutii ei isi vor recapata vederea a fost de neclintit.

“Am luptat in continuare si asta sperand ca le voi reda vederea. Tot timpul am luptat si am crezut ca Dumnezeu este alaturi de noi In urma cu cateva luni a zis ca a sosit clipa interventiei. O interventie chirurgicala, dar asta va trebui facuta in SUA". Iar operatiile costa cel putin 60 de mii de euro. Cu ajutorul nostru, pentru Alexia si Alexis, chipul mamei va capata contur si culoare.

Puteti dona doi euro printr-un SMS trimis la 848. Donatii se fac si in conturile Fundatiei Mereu Aproape, deschise la BRD, in lei si in euro. Romanii din strainatate pot contribui la salvarea Alexiei si a lui Alexis on-line sau prin Paypal. Orice suma conteaza!

Pentru mai multe informatii despre caz, intrati pe site-ul Fundatiei Mereu Aproape.

Eforie si Mangalia, cele mai mari nave din flota comerciala a statului, risca sa ajunga la fier vechi... Poveste cutremuratoare: Cornelia Galavan, prima victima care a obtinut condamnarea unui expert auto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x