Antena Căutare

Vreme neobişnuită pentru această perioadă! Ce se întâmplă cu temperaturile astăzi şi mâine

Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la mijlocul lunii decembrie în aproape toată ţara, mai ales în regiunile vestice, la deal şi la munte.

Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la mijlocul lunii decembrie în aproape toată ţara, mai ales în regiunile vestice, la deal şi la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade, mai scăzute doar în zonele joase din sudul şi estul ţării, unde temporar va fi ceaţă şi cu totul izolat va fi asociată cu burniţă. Minimele termice se vor încadra între -8 grade în depresiuni şi 6 grade în Dealurile de Vest.

BUCUREŞTI

Cerul va fi variabil, dar în prima parte a zilei şi pe parcursul nopţii se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -2...0 grade.

MARŢI

Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată, mai ales în regiunile intracarpatice, la deal şi la munte. În cursul zilei cerul va fi variabil, dar apoi se va înnora treptat în jumătatea de vest a ţării, unde local va ploua sab, iar în nordul Carpaţilor Orientali se vor semnala şi lapoviţe sau ninsori. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări noaptea în zona de munte şi pe litoral.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 14 grade, uşor mai scăzute în zonele joase din sudul şi estul teritoriului, unde va persista ceaţa sau nebulozitatea joasă de tip stratiform, iar cu totul izolat şi trecător se pot semnala burniţe. Temperaturile minime se vor încadra între -3 şi 7 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -8 grade.

Un nou cutremur s-a produs în România, în urmă cu puţin timp... FOTO: PRIMELE IMAGINI! Un elicopter SMURD s-a PRĂBUŞIT în Lacul Siutghiol!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x