Antena Căutare

Vremea 22 ianuarie. România, sub cod galben! Viscolul și ninsoarea fac prăpăd!

Vremea 22 ianuarie. România, sub col galben de vreme rea. Viscolul și ninsoarea fac prăpăd! 

Vremea 22 ianuarie. România, sub col galben de vreme rea. Viscolul și ninsoarea fac prăpăd!

Meteorologii au emis din nou o informare meteo, care a intrat în vigoare de la ora 16.00. Fenomene vizate: precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, intensificări ale vântului

Vremea 22 ianuarie. Conform specialiștilor, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a țării. În jumătatea de sud a țării și în zona montană se vor cumula cantități de apă de 10-15 l/mp și izolat, îndeosebi în Dobrogea, 30-35 l/mp.

Până în dimineața zilei de luni (22 ianuarie), în Dobrogea vor predomina ploile, iar în Banat, Crișana, sudul Olteniei, precum și în sudul și estul Munteniei vor fi precipitații mixte. În celelalte regiuni, iar în cursul zilei de luni (22 ianuarie) și în sud și sud-est vor fi mai ales ninsori și se va depune strat nou de zăpadă.

Temporar, vântul va avea intensificări în vestul și sudul teritoriului, cu viteze de 45-55 km/h, iar pe crestele montane, 60-70 km/h.

Vremea 22 ianuarie. În regiunile sud-estice vântul va continua să prezinte intensificări și în noaptea de luni spre marți (22/23 ianuarie) spulberând zăpada.

HOROSCOPUL ZILEI. Nativii Leu sunt răsfățați, iar Gemenii au parte de schimbări drastice în viața lor... Vremea o ia razna. Cele mai noi date despre iarna care va lovi România. ANM a făcut anunțul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x